. The Dress!


.Bambi in my heart


.Penguin books


I'm in love med allt som har med penguin att göra, love it,love it, love it! Soonish slut på världens längsta arbetsdag, wee!

.Pic of today


.Les gourmandises de Lolita Lempicka

 
Les Gourmandises de Lolita Lempica, måste besökas!

.Backstage moment

.Lovely pics


.Love it, love it, love! Det finns så otroligt mycket fint...

. Le love


.Sofia Coppola


. Paris in my heart


. Lovely. Godnatt kära bloggen

God natt lilla bloggen, tror att det här kommer att bli riktigt bra. Kitty-bloggen är ju faktiskt jag! Har haft en lovely kväll med Fröken A och besök av "Svärföräldrarna", mysigt! Nu natti, sleep tight don't let the bedbugs bite!

. Finally!Soonish slut på arbetsdagen, weei, känns riktigt skönt! I kväll kommer Fröken A hem, första gången i nya lägenheten, spännande! Känns konstigt att ingen av mina darlings varit hemma på de hela 5 veckorna som vi nu bott där. Har köpt Hallonmuffins kvällen till ära, jummy! Annars känner jag mig riktigt lugn och tillfreds, happy! Gårdagskvällens Segelbåtsplanering bidrar till positiviteten. Det känns äntligen som att saker och ting börjar falla på plats, äntligen börjar jag känna att jag har kontroll på saker och att det går åt rätt håll. Therefor be happy!

. Pic of today


. Bonjour bloggen, bonjour världen!Hm, nya tankar ang bloggen/bloggandet. Lilla Kittybloggen har varit vilande for ever men nu känns det som att det är dags att väcka den till liv igen.

hits